+86-574-86303380

Kategorija proizvoda

Obratite nam se

Ningbo Zhenhai Finotek Machinery co, doo
Adresa: 118 ZhenNingXi Road, Zhenhai Distrikta, gradu Ningbo, Zhejiang Province, Kina 315221
Kontakt: G. Eric Zhou
Telefona: 86-574-86303380
Faks: 86-574-86303380
Reci: 13586889073
E-mail:sales@finotekpower.com
Poštanski broj: 315221
www.finotekpower.com

Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj

Zaptivni element hidrauličnog ventila je faktor valjnog tela dobro ili loše

Element za zaptivanje hidrauličkog ventila je faktor kućišta ventila dobrog ili lošeg

Hidraulični ventil je u stvari hidraulični prenos, hidraulički ventil koji se koristi za kontrolu protok tečnog tlaka i pravca komponenti. a zaptivke hidrauličkog ventila oštećenja su česta pojava, glavni faktor je nečistoća u radnom fluidu. Nečistoće se brišu između zaptivnih elemenata, što dovodi do curenja ventila. Prema tome, odgovarajući razred hidrauličkih komponenata u inostranstvu treba da usvoji odgovarajuću tačnost filtera. Oni misle da 5um ulje zaptivke, ako preciznost filtera za 3 / um filter, vijek trajanja hidrauličkog ventila može se povećati za 10um nego 10 puta puta.

= Performanse upotrebe hidrauličkih ventila i vek trajanja ventila navode visoke zahteve. Trenutno se hidraulični ventil meri vek trajanja ventila i ukupan protok emulzije i broj vremena otvaranja i zatvaranja ventila u uslovima filtera i magnetnog filtera instaliranog u 120 mreža. Ali u stvari, test unutrašnjeg tipa se u velikoj meri razlikuje od stvarnog rezultata rada u donjem delu. Sada u mnogim zemljama, hidraulični ventil, oblik eksperimenata, povećao je zahteve za zaštitu od zagađenja, a neki u emulziji pomešani sa odgovarajućim prahom praha, neke od mehaničkih nečistoća.

U tu svrhu, potreba za upotrebom novog, snažnog antivegetativnog hidrauličkog ventila pogodnog za uslove rada zaptivnih elemenata, životni vek ventila je od velikog značaja, ne samo da bi se uštedili troškovi održavanja i poboljšali proizvodnju efikasnost kupaca.


Dom | o nama | Proizvodi | Vijesti | Izložba | Obratite nam se | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-574-86303380  E-mail: sales@finotekpower.com

Copyright © Ningbo Zhenhai Finotek Machinery co, Ltd sva prava pridržana.