+86-574-86303380

Kategorija proizvoda

Obratite nam se

Ningbo Zhenhai Finotek Machinery co, doo
Adresa: 118 ZhenNingXi Road, Zhenhai Distrikta, gradu Ningbo, Zhejiang Province, Kina 315221
Kontakt: G. Eric Zhou
Telefona: 86-574-86303380
Faks: 86-574-86303380
Reci: 13586889073
E-mail:sales@finotekpower.com
Poštanski broj: 315221
www.finotekpower.com

Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj

Analiza industrijske ručne hidrauličke pumpe

Analiza industrijske ručne hidrauličke pumpe

Posle višedecenijskog razvoja, Kineska Industrija ručnih hidrauličnih črpalaca je formirala određeno industrijsko planiranje, ali nedostatak high-end tržnih centara za pružanje usluga nastavlja da sprovodi bol "zakleti grlo".

Industrijski stručnjaci vjeruju da je, uprkos formiranju takve situacije, složen, ali je u cilju povećao osnovnu fabriku motora i podržao jaz između kompanije, tako da hiljade kompanija u hidrauličnoj industriji oko tržnih centara niske strane i sada, hidraulička industrija još uvijek nema godišnju proizvodnju vrijednost više od milijardu juana kompanije, čak i ako je godišnja proizvodnja vrijednost više od 500 miliona juana kompanija također brojevi. U pratećoj karijeri nema sposobnosti da se takmiče sa inostranim kompanijama, uvoz roba u domaćim tržnim centrima manipulacije umetnošću biće jak i neće se uzeti u obzir. Većina profita građevinske mehanizacije oduzima realnost kompleta, ručna hidraulična pumpa koja napušta proizvodnu kompaniju bolne i sve vrste bespomoćnih. Prema ovoj situaciji, ove godine glavna fabrika motora i druga industrijska područja fondova stalno ulaze u hidrauličnu industriju.

Shodno tome, ako i dalje uobičajeni način razmišljanja i praksa radi na pristojan način, onda, još uvijek u zastoju stokova hidrauličkih kompanija, kontrola tržnog centra može biti veliki utjecaj. Osim toga, globalna finansijska kriza značajno je uticala na realnu ekonomiju, uključujući i hidraulička zanimanja, što je omogućilo dalje pogoršanje situacije na zanimanju koja nije jaka. Prema statističkim podacima, u 2008. godini 95 bodova u zapošljavanju 95 kompanija, gubitku od 10,5%, 23% vrijednosti proizvodnje i prodaje prodaje je smanjeno, jedna trećina ukupnog prihoda i smanjenja poreza, ukupne dobiti i poreza u industriji u celini Jednako, indeks indukcije ekonomske efikasnosti smanjio se za 4,5 procentnih poena.

Industrijski eksperti su predstavili "nacionalni katalog roba" kao jezgro hidrauličkog karijernog oživljavanja ideje, koji je imao za cilj da u potpunosti iskoristi okupaciju postojećeg stawa kapitala, kako bi dodatno naglasio profesionalizam kao osnovu win- osvajaju saradnju, kroz različite metode zajedničkog napretka Zanimanje domaćina kompanije koja podržava talente. U tumačenju onoga što je "nacionalni katalog roba", stručnjaci iz industrije su rekli da je OEM sposoban da snosi robu. Robna funkcija i pouzdanost su neophodni za dostizanje nivoa postojeće uvezene robe; postoji potreba za samostalno razvijenom robom, ručna hidraulična pumpa nema sporova o intelektualnom vlasništvu; postoji potreba za ispunjavanjem izlazne vrednosti, postoji mogućnost izbora; Postoji konkurencija. Pored toga, "nacionalni katalog roba" je takođe potreban za proizvodnju više zemalja i može razmjenjivati, s određenim budućim izgledom, minimalna prodajna cijena će biti ograničena na robu. Posle implementacije "nacionalnog kataloga robe" i svih drugih plodonosnih načina da se konkurišu tri godine da dovrše domaću hidrauličku industriju, ukupna prodaja dosegla je prosječni godišnji rast od 15% u 2011. godini da bi se takmičila za usklađivanje građevinske mehanizacije sa 70%.

Kako je zaustavio mrtvo tlo, brzo je rodio profesionalnog vođe pitanja, predstavnik je istakao da okupacija u prošlosti, ne postoji tehnološki razvoj previše energije, stavljamo više energije u trziste u tržnom centru. A sada bi trebalo da bude u skupštini profesionalnih razvojnih napora pod pretpostavkom više pokušaja da se razviju sistemi i mehanizmi za inovaciju. Hend hidraulična pumpa zajedno treba podsticati od strane mnogih moćnih OEM-a da kupe osnovnu kompaniju za podršku, veoma dobru i povoljan teren sa prethodnim razvojnim iskustvom i sposobnošću da smanji ponovni razvoj investicija, tako da je industrija brzo postala snažna kompanija.


Dom | o nama | Proizvodi | Vijesti | Izložba | Obratite nam se | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-574-86303380  E-mail: sales@finotekpower.com

Copyright © Ningbo Zhenhai Finotek Machinery co, Ltd sva prava pridržana.