+86-574-86303380

Kategorija proizvoda

Obratite nam se

Ningbo Zhenhai Finotek Machinery co, doo
Adresa: 118 ZhenNingXi Road, Zhenhai Distrikta, gradu Ningbo, Zhejiang Province, Kina 315221
Kontakt: G. Eric Zhou
Telefona: 86-574-86303380
Faks: 86-574-86303380
Reci: 13586889073
E-mail:sales@finotekpower.com
Poštanski broj: 315221
www.finotekpower.com

Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj

Detaljan opis Hydraulic Valves

Detaljan opis hidrauličkih ventila

Element koji se koristi u hidrauličnom pogonu za kontrolu pritiska, protoka i smera tečnosti. Koji kontrolišu pritisak zvani ventil za kontrolu pritiska, hidraulični ventili kontrolni tok nazvan ventil regulacije protoka, kontroliše kontinuitet i pravac protoka koji se zove regulacioni ventil. Ventil za kontrolu pritiska podeljen je na pomoćni ventil, regulator pritiska i regulacioni ventil prema njegovoj primeni.

Reliefni ventil: može da kontroliše hidraulički sistem da održava konstantno stanje kada se postigne podešeni pritisak. Prekidni ventil za zaštitu od preopterećenja naziva se sigurnosni ventil. Kada sistem propade, pritisak se podiže do granice može izazvati oštećenja, vrata ventila će se otvoriti i preliti, kako bi se osigurala sigurnost sistema.

Prekidni ventil: hidraulični ventili mogu da kontrolišu grejni krug da bi se spustio od pritiska glavnog kola. Regulator pritiska prema svojoj kontroli funkcije tlaka je različit, ali se takođe može podeliti na vrednost ventila za otpuštanje pritiska (izlazni pritisak je konstantan)? Regulator diferencijalnog pritiska (podešena je ulazna i izlazna razlika pritiska) i odnos ventila za smanjenje pritiska (ulazni i izlazni pritisak za održavanje određenog odnosa).

Sekvencijalni ventil: može izvršiti komponente (kao što su hidraulični cilindri, hidraulični motor, itd.) Nakon akcije, a zatim kako bi se napravili drugi izvršni elementi.

(1) Gas: Nakon podešavanja područja otvora, brzina pokretanja pogona sa malo promjene pritiska opterećenja i manje jednakosti kretanja u osnovi se održava.

(2) ventil za kontrolu brzine: promjena pritiska opterećenja može zadržati razliku u ulaznom i izlaznom pritisku gasa za podešenu vrijednost. hidraulični ventili Na ovaj način, nakon podešavanja područja gasa, bez obzira na to kako se pritisak opterećenja menja, regulator može zadržati protok kroz konstantu gasa, čime se stabilizuje brzina pogona.

(3) razvodni ventil: bez obzira na veličinu opterećenja, isti izvor ulja oba aktuatora može biti jednak protoku koji odgovara ventilu za preusmeravanje ili sinhroni ventil; dobiti proporcionalnu raspodelu proporcije razvodnog ventila.

(4) kolektorski ventil: uloga suprotnog sa ventilom za preusmeravanje, hidraulički ventili tako da protiče u protok proporcije raspodele ventila.

(5) ventila protoka protoka: ventil za distribuciju protoka i dve funkcije kolektora. Direktni regulacioni ventili podijeljeni su u kontrolne ventile i ventile za obrtanje prema njihovoj primjeni. Kontrolni ventil: dozvoljavaju samo tečnost u cjevovodu u jednom pravcu, obrnuto koje se prekida. Direktni ventil: promeni odnos između različite cijevi prema ventilu u kućištu ventila u radnom položaju broja dva, tri itd .; hidraulični ventili prema broju kanala koji kontrolišu dve veze, tri, četiri, pet itd .; prema načinu spoola ručni, mobilni, električni, hidraulični i tako dalje.


Dom | o nama | Proizvodi | Vijesti | Izložba | Obratite nam se | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-574-86303380  E-mail: sales@finotekpower.com

Copyright © Ningbo Zhenhai Finotek Machinery co, Ltd sva prava pridržana.