+86-574-86303380

Kategorija proizvoda

Obratite nam se

Ningbo Zhenhai Finotek Machinery co, doo
Adresa: 118 ZhenNingXi Road, Zhenhai Distrikta, gradu Ningbo, Zhejiang Province, Kina 315221
Kontakt: G. Eric Zhou
Telefona: 86-574-86303380
Faks: 86-574-86303380
Reci: 13586889073
E-mail:sales@finotekpower.com
Poštanski broj: 315221
www.finotekpower.com

Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj

Klasifikacija Hidraulični ventili

Klasifikacija Hidraulični ventili

Komponenta koristi u Hidraulični pogon za kontrolu tekućina tlaka, protoka i smjera. Jedan od kontrole tlaka se zove pritisak regulacijski ventil, hidraulički ventil kontrole protoka se naziva ventil kontrole protoka, kontrolira prolaz i smjer strujanja kao smjer regulacijski ventil.

Ventil za kontrolu tlaka: prema Uporabi preljevni ventil, ventil za odušak tlaka i slijed ventil. (1) ventil: možete kontrolirati hidraulički sustav kako bi se postigla željeni pritisak održavati stalnom. Ventil za zaštitu od preopterećenja se zove sigurnosni ventil. Kada sustav ne uspije, tlak raste do krajnjih granica može oštetiti, luka ventil će se otvoriti i Preljeva za sigurnost sustava. (2) ventil za redukciju tlaka: Hidraulični ventil može kontrolirati Strujni krug se niže od glavne sklopove pritisak tlaka. Ventil sigurnosti prema kontroli tlaka funkcija je drugačiji, ali također možemo podijeliti na vrijednost tlaka ventil (izlazni tlak je Konstantan) ﹑ diferencijalnog tlaka ventil (ulazni i izlazni tlak razlika je postavljen) i na omjer tlaka (ulaz i izlaz tlaka održavati određeni omjer). (3) slijed ventil: možete napraviti provedba komponente (kao što su hidraulički cilindri, hidrauličke motore i sl.) nakon akcije, a zatim u kako bi drugi regulacioni akcija. Pritisak generirani kod pumpe prvi put za promicanje pokreta hidrauličkog cilindra 1, dok je ulazni ventil kroz slijed akcija na površini A, kada hidraulički cilindar 1 potpuno završen, pritisak povećava, uloga površine u upwar d potisak veće od proljeća vrijednost, Hidraulični ventil kalem gore tako da na ulazu i izlazu povezani hidraulički cilindar 2 pokreta.

Ventil kontrole protoka: korištenje regulira ventil tijela između gas i lokalni otpor generira protok prilagoditi, kako bi kontrolirali brzinu aktuator i bobina. Ventil za kontrolu protoka je podijeljen u pet vrsta prema njegovu primjenu. (1) ventil: Nakon prilagodbe prostor otvora, kreće brzinom aktuator sa malu promjenu opterećenja tlaka i manje uniformiranost pokreta u osnovi održava. (2) brzina regulacijski ventil: opterećenje promjene tlaka mogu držati ulazni ventil gasa i utičnicu tlaka podešava. Na taj način, nakon gas područje postavi, bez obzira na to kako se mijenja tlak opterećenja, guverner zadrži protok kroz ventil stalno, Hidraulični ventil tako stabilizira brzinu aktuator. (3) ventil Skretnica toka vode: bez obzira na veličinu opterećenja, mogu napraviti isti izvor nafte od dva aktuatora su jednaki protok jednak protok ili sinkroni ventil; se proporcionalno raspodjela udjela razvodnici količine protoka. (4) protok ventil: uloga suprotno zalistak diverzija, tako da protok u protoku proporcionalnu raspodjelu ventila. (5) šant ventil protoka: protok distribucije ventila i dvije funkcije kolektora.

Kontrola smjera ventila: prema korištenje jednosmjerni ventil i ventil. Provjerite ventil: dozvoljava samo tekućine u kanalu u jednom smjeru, obrnuti odsječen. Unatrag ventil: promjena odnosa između na različitim cijevi ﹑ ﹑ ﹑ prema ventil tijela u tijelu ventila u broju radnih mjesta podijeljena na dva, tri, itd.; prema broju kanala koje kontrolira dvije veze, Hidraulični ventil tri veze, pet proći, itd.; prema kalem pogon način ručne mobilne, električni, Hidraulični i tako dalje. Slika 2 za tri četiri-ventil radi. P je Naftna luka opskrbe, O je Luke i je izlazni priključak dovodi do aktuator. Kada je kalem u srednjem položaju, luka odrezao, provedba komponente se ne pomiče; Kada se namot preselila u pravilnom položaju, P i A, B i O kroz; Kada se namot u lijevi položaj, P a B proći, A i O prolaz. Na taj način provedbe komponente može biti pozitivan i obrnuti kretanje.


Dom | o nama | Proizvodi | Vijesti | Izložba | Obratite nam se | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-574-86303380  E-mail: sales@finotekpower.com

Copyright © Ningbo Zhenhai Finotek Machinery co, Ltd sva prava pridržana.